BLOM-DSW DAF actiewebsite |
Voertuigen direct uit voorraad leverbaar met hoge korting

Direct leverbaar
met hoge korting

200 gemotiveerde en professionele medewerkers

200 professionele
medewerkers

Altijd binnen 1 werkdag reactie

Altijd binnen
1 werkdag reactie

Officieel dealer van DAF Trucks

Officieel dealer
van DAF Trucks

DAF Trucks voorraadacties

BLOM-DSW is reeds sinds 1972 officieel dealer van DAF Trucks. Met 6 vestigingen in Zuid-Holland staan wij elke dag voor u klaar met een passend advies voor uw nieuwe of gebruikte DAF Trucks. U kunt vanzelfsprekend ook bij ons terecht voor service en onderhoud aan uw DAF en getrokken materieel.

De nieuwe standaard in hun klasse

Het Euro 6 productenprogramma van DAF is volledig nieuw ontwikkeld voor maximale efficiency, optimale betrouwbaarheid en het hoogste chauffeurscomfort. De nieuwe PACCAR motoren zorgen voor een nog lager brandstofverbruik en zetten samen met het slimme chassis-design en de aantrekkelijk vormgegeven cabines de standaard in hun klasse. DAF XF, DAF CF, DAF LF; voor elke inzet is er een voertuig op maat.

DAF voertuigen uit voorraad leverbaar

BLOM-DSW heeft altijd een groot aantal DAF XF, DAF CF en DAF LF voertuigen op voorraad in diverse uitvoeringen. Deze voertuigen zijn scherp geprijsd en direct leverbaar. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor gebruikte trekkers en bakwagens van DAF First Choice. Dit is het DAF kwaliteitslabel voor gebruikte voertuigen. Deze voertuigen worden afgeleverd met zes maanden First Choice Care garantie.

Heeft u interesse in een nieuwe of gebruikte DAF truck, neem dan direct contact met ons op.