Fiat Ducato | BLOM-DSW Fiat actiewebsite

Fiat Ducato

De nieuwe generatie bestelwagens

Prijs vanaf: 
€ 18.500,00
€ 19.376,00
€ 18.500,00
  • Hoog laadvermogen

  • Laag brandstofverbruik vanaf 5.8 L/100km

  • Ook leverbaar op CNG (Aardgas)

Prijs vanaf: 
€ 18.500,00

Tabgroep

Actuele voorraad
Informatie

De Fiat Ducato is al ruim 35 jaar het vlaggenschip van Fiat Professional. De Fiat Ducato wordt al sinds jaar en dag geroemd om zijn veelzijdigheid en goede rijeigenschappen. Met vier wielbases en drie dakhoogtes is er altijd een Fiat Ducato bestelwagen geschikt voor u. De Fiat Ducato is ook leverbaar als chassis cabine en als personenbus.

Zuinige motoren met een laag verbruik

De Fiat Ducato is al twee jaar op rij uitgeroepen tot meest zuinige en milieuvriendelijke bestelwagen in zijn klasse. Met vier motoren, variërend van 115 pk tot maar liefst 180 pk, maakt u met de Fiat Ducato altijd de goede keuze. Er is ook een milieuvriendelijke 3.0 liter motor op aardgas (CNG) en een automaat beschikbaar op de Fiat Ducato.

Fiat Ducato direct leverbaar

BLOM-DSW heeft altijd een groot aantal Fiat Ducato bestelbussen op voorraad. Deze bedrijfswagens zijn direct leverbaar en altijd scherp geprijsd. Een Financial Lease met lage maandlasten of bijvoorbeeld laadruimte betimmering behoort ook tot de mogelijkheden bij BLOM-DSW.

De nieuwe Fiat Ducato is al leverbaar vanaf: €18.500,-. Neem voor een scherpe offerte direct contact met ons op.

Financial Lease

Veel ondernemers kiezen voor een Financial Lease bij de aanschaf van een nieuwe Fiat Ducato. Een Financial Lease, oftewel financiering, zorgt er voor dat u de investering van uw nieuwe Fiat Ducato uit spreidt over een langere periode. Hiermee houdt u uw liquide middelen binnen uw onderneming en kunt u deze gebruiken voor de dagelijkse bedrijfsvoering. 

Hoe werkt een Financial Lease

U betaalt gedurende de looptijd van de financiering van uw Fiat Ducato een vast bedrag per maand. Dit bedrag bestaat uit een gedeelte rente en aflossing. De Fiat Ducato staat hierbij op uw balans. U kunt daardoor gebruik maken van diverse fiscale maatregelen en u schrijft het voertuig af. Na de looptijd van de financiering wordt de Fiat Ducato uw volledige eigendom en bent u vrij om te doen wat u wilt.

Mogelijkheden van een Financial Lease

U kunt kiezen voor een looptijd van 12 tot 60 maanden. Om uw maandbedrag geheel naar uw situatie samen te stellen kunt u er tevens voor kiezen om een aanbetaling te doen of een slotsom in te bouwen.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van een financiering voor uw Fiat Ducato, neemt u contact met ons op.