Fiat Fiorino | BLOM-DSW Fiat actiewebsite

Fiat Fiorino

De ideale bestelauto voor in de stad

Prijs vanaf: 
€ 8.800,00
€ 10.776,00
€ 8.800,00
  • Kleine draaicirkel
  • 2.5 m3 laadvolume
  • 635 kg laadvermogen
  • zeer zuinige motor
Prijs vanaf: 
€ 8.800,00

Tabgroep

Actuele voorraad
Informatie

De Fiat Fiorino is de meest compacte bestelwagen van Fiat. Met een kleine draaicirkel en een zeer laag verbruik is de Fiat Fiorino een echte stadsauto. De Fiat Fiorino is leverbaar met diverse motoren op diesel, en het milieuvriendelijke aardgas (CNG). Een automaat, Traction+ en Start&Stop zijn ook mogelijk.

De Fiat Fiorino de zuinigste in zijn klasse

Met een verbruik vanaf 4.1 l/ 100km (1:24.4) is de Fiat Fiorino twee jaar op rij uitgeroepen tot de meest zuinige en milieuvriendelijke bedrijfsauto in zijn klasse. De laadruimte van deze kleine bestelbus biedt met een inhoud van 2.5 m3 plaats aan een pallet.

Fiat Fiorino direct uit voorraad leverbaar

BLOM-DSW heeft altijd meerdere Fiat Fiorino bestelwagens in verschillende uitvoeringen op voorraad. Deze bedrijfswagens zijn direct leverbaar tegen scherpe prijzen. Deze bestelbussen zijn uiteraard geheel naar wens te voorzien van een laadruimte betimmering, trekhaak, imperiaal of andere extra’s.

De Fiat Fiorino is rijklaar al leverbaar vanaf: €10.200,-. Neem voor een scherpe offerte direct contact met ons op.

Financial Lease

De aanschaf van uw nieuwe Fiat Fiorino kan op diverse manieren geschieden. U kunt er voor kiezen om de Fiat Fiorino in 1 keer te betalen bij de aflevering, maar u heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een Financial Lease.

Financial lease van uw Fiat Fiorino

Een Financial Lease, of anders gezegd een financiering, biedt u de mogelijkheid om de kosten voor de aanschaf van uw nieuwe Fiat Fiorino uit te spreiden over een periode van 12 tot 60 maanden. U wordt bij aflevering direct economisch eigenaar van de Fiat Fiorino en u betaalt maandelijks een vast bedrag aan de leasemaatschappij. Na afloop van de leaseperiode wordt het juridische eigendom van het voertuig overgedragen naar u.

Tijdens de leaseperiode staat het voertuig gewoon bij u op de balans en kunt u dus ook profiteren van diverse fiscale maatregelen.

Mogelijkheden voor financiering

De Financial Lease voor een Fiat Fiorino kan geheel naar uw wens worden ingericht. Zo kunt u kiezen voor diverse looptijden, een aanbetaling en een slotsom om het maandbedrag geheel naar uw specifieke situatie in te richten.

Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van een Financial Lease voor uw Fiat Fiorino contact met ons op.