Fiat Talento | BLOM-DSW Fiat actiewebsite

Fiat Talento

De juiste combinatie van capaciteit en flexibiliteit

Prijs vanaf: 
€ 17.500,00
€ 19.076,00
€ 17.500,00
  •  Grote laadcapaciteit van 1263 Kg.
  •  Zuinige Euro 6 Motoren
  •  Laag brandstofverbruik vanaf 5.9l/100 km
  •  Breed assortiment aan opties
Prijs vanaf: 
€ 17.500,00

Tabgroep

Actuele voorraad
Informatie

Fiat Talento

De Talento is sinds juni 2016 de vervanger van de succesvolle Fiat Scudo. Geheel in de traditie van Fiat is de Talento vernoemd naar een oude munteenheid. Daarnaast heeft de naam een dubbele betekenis en is een mooie knipoog naar zijn werkelijke talent.

Talento voor elke transport behoefte

De Talento is de ideale werkpartner en is in beschikbaar in diverse carrosserie varianten. Gesloten bestelbus, dubbele cabine, personenwagen of platform chassis. De Talento biedt een oplossing op al uw vragen. Compacter dan de Ducato maar door zijn breedte nog steeds met een grote laadcapaciteit.

Mortoren en uitvoering

De Talento Biedt keuze uit vier 1.6-liter dieselmotoren die alle voldoen aan de Euro 6-emissienorm. Het gamma is als volgt:
- 1.6 MultiJet Turbo 95 pk, verkrijgbaar in EcoJet-versie met start-stopsysteem en 260Nm Koppel.
- 1.6 MultiJet Turbo 120 pk met een koppel van 300Nm
- 1.6 EcoJet S&S TwinTurbo 125 pk met 320 Nm koppel
- 1.6 EcoJet S&S TwinTurbo 145 pk met 340 Nm koppel

Alle motoren van de Talento zijn voorzien van het SRC systeem. Dit systeem maakt gebruik van AdBlue om de uitstoot van stikstofoxide terug te dringen waardoor er minder schadelijke stoffen in het milieu terecht komen. Alle vier de motorsoorten zijn voorzien van turbo’s met variabele geometrie. Daarmee wordt zowel de emissie beperkt, maar ook het brandstofgebruik. De TwinTurbo zorgt voor soepel rijgedrag, snelle reactie op het gaspedaal en vermogen bij hoge snelheid. De eerste turbo levert extra trekkracht bij lage toerentallen waarbij de tweede in actie komt bij hoge toerentallen en zorgt voor een krachtige acceleratie bij een hogere snelheid.

Uitrustingsniveau’s

Zoals je bij Fiat gewend bent is ook de Talento weer te bestellen in verschillende uitrustingsniveaus: de Actual, Basis en SX. De Actual uitvoering is het instapmodel van de Talento en biedt de beste prijs/kwaliteitsverhouding in de markt. Met de Basis uitvoering breidt u de standaarduitrusting uit met o.a. airconditioning, mee gespoten dumperdelen voor, elektrische buiten spiegels en Radio/MP3 speler met stuurwielbediening, bluetooth en USB/Aux-aansluiting. Bij de SX uitvoering worden daar onder meer ook nog een Leder stuurwiel, mistlampen voor, LED dag rijverlichting, Cruise control en parkeersensoren bij.

De Fiat Talento is rijklaar al leverbaar vanaf: €17.500,-. Neem voor een scherpe offerte direct contact met ons op.

 

Financial Lease

Veel ondernemers kiezen voor een Financial Lease bij de aanschaf van een nieuwe Fiat Talento. Een Financial Lease, oftewel financiering, zorgt er voor dat u de investering van uw nieuwe Fiat Talento uit spreidt over een langere periode. Hiermee houdt u uw liquide middelen binnen uw onderneming en kunt u deze gebruiken voor de dagelijkse bedrijfsvoering. 

Hoe werkt een Financial Lease

U betaalt gedurende de looptijd van de financiering van uw Fiat Talento een vast bedrag per maand. Dit bedrag bestaat uit een gedeelte rente en aflossing. De Fiat Talento staat hierbij op uw balans. U kunt daardoor gebruik maken van diverse fiscale maatregelen en u schrijft het voertuig af. Na de looptijd van de financiering wordt de Fiat Talento uw volledige eigendom en bent u vrij om te doen wat u wilt.

Wat kost een financiering voor uw Fiat Talento

U kunt bij de Financial Lease van uw Fiat Talento kiezen voor diverse looptijden van 12 tot 60 maanden. Om u maandbedrag te verlagen kunt u ook een aanbetaling doen of een slotsom inbouwen. De slotsom blijft buiten de financiering en deze betaalt u pas bij het einde van het contract.

Wilt u meer informatie over de Financial Lease van uw Fiat Talento, neem dan contact met ons op.