BLOM-DSW Iveco actiewebsite |
Voertuigen direct uit voorraad leverbaar met hoge korting

Direct leverbaar
met hoge korting

200 gemotiveerde en professionele medewerkers

200 professionele
medewerkers

Altijd binnen 1 werkdag reactie

Altijd binnen
1 werkdag reactie

Officieel dealer van IVECO

Officieel dealer
van IVECO

Iveco Daily Bestelwagen

Prijs vanaf: 
€ 22 800.00

Iveco Daily Chassis

Prijs vanaf: 
€ 21 500.00

Iveco Daily Used Plus

Prijs vanaf: 
€ 13 850.00

Iveco Daily bedrijfswagens

Als officieel dealer is BLOM-DSW uw partner in Zuid-Holland voor Iveco Daily lichte bedrijfswagens. Met 6 vestigingen en meer dan 200 medewerkers staan wij elke dag voor u klaar met een passend advies voor uw bedrijfswagen. Ook voor onderhoud en service aan uw Iveco Daily bent u bij BLOM-DSW aan het juiste adres.

De Iveco Daily is sinds zijn introductie in 1978 de absolute marktleider in het segment voor zware bestelwagens. De Iveco Daily is leverbaar in zowel bestelwagen als chassis cabine uitvoeringen. Met een maximaal gewicht variërend van 3,5 ton tot maar liefst 7 ton biedt de Iveco Daily met 4.700 kg het hoogste laadvermogen in zijn klasse.

Zuinige motoren met veel vermogen

De Iveco Daily kan worden geleverd met de zuinige 2.3 en robuuste 3.0 dieselmotor of de milieuvriendelijk 3.0 motor op CNG (aardgas). Met vermogens van 110 pk tot maar liefst 205 pk heeft u met de Iveco Daily altijd de juiste motor voor uw inzet. De motoren van Iveco zijn nu nog verder doorontwikkeld om een nog lager verbruik te realiseren en daarmee de bedrijfskosten omlaag te brengen.