Iveco Daily Chassis | BLOM-DSW Iveco actiewebsite

Iveco Daily Chassis

Strong by Nature

Prijs vanaf: 
€ 21.500,00
€ 25.960,00
€ 21.500,00
  • Sterk vrachtwagenchassis
  • Ideaal geschikt voor opbouw
  • Zuinige 2.3 en 3.0 liter motoren
  • G.V.W. van 3,5 - 7.2 ton
  • Enkellucht of dubbellucht
  • Achterwielaandrijving
  • Leverbaar met hoge korting
Prijs vanaf: 
€ 21.500,00

Tabgroep

Actuele voorraad
Informatie

De robuuste Iveco Daily Chassis Cabine is leverbaar in tal van uitvoeringen. Met de keuze uit een G.V.W. van 3.5 ton tot 7 ton is er voor elke inzet een geschikt Iveco Daily chassis. Elke Iveco Daily chassis cabine heeft een sterk ladderchassis en achterwielaandrijving. Daarnaast kan er worden gekozen voor een dubbellucht achteras voor toepassingen met een hoog specifiek gewicht.

Opbouwmogelijkheden van de Iveco Daily chassis

De Iveco Daily kan in samenwerking met onze professionele partners worden omgebouwd naar bijvoorbeeld een open of gesloten laadbak, een kraan/kipper, een oprijwagen of een BE trekker. Onze verkoopadviseurs adviseren u graag over de opbouwmogelijkheden van de Iveco Daily chassis cabine.

De zuinigste motoren

De Iveco Daily heeft met zijn sterke chassis altijd de beschikking over een grote technische reserve en staat dus garant voor een duurzame oplossing. De Iveco Daily chassis cabine kan worden geleverd met een 2.3 of 3.0 liter motor met vermogens tussen 110 pk en 205 pk en biedt daarmee de meeste keuze in zijn klasse.

Neem voor een vrijblijvende offerte direct contact met ons op.

Financial Lease

Wij kunnen u geheel vrijblijvend een aanbieding doen voor de financiering van uw nieuwe Iveco Daily chassis cabine. Voor een Financial Lease werken wij samen met Iveco Capital, de leasemaatschappij van Iveco Nederland.

Financial Lease voor uw Iveco Daily Chassis Cabine

Iveco Capital heeft veel ervaring met de financiering van bedrijfswagens en kan u een concurrerend aanbod doen voor uw nieuwe Iveco Daily chassis cabine. Hierbij kunt u kiezen voor een leaseperiode van 12 tot 72 maanden.

Om uw maandlast te verlagen, kunt u tevens kiezen voor een aanbetaling. Daarnaast is het ook mogelijk om de opbouw of ombouw van uw Iveco Daily chassis cabine te financieren. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.