Iveco Daily Used Plus | BLOM-DSW Iveco actiewebsite

Iveco Daily Used Plus

Kwaliteitsoccasions met garantie

Prijs vanaf: 
€ 13.850,00
€ 13.850,00
  • Jong gebruikte voertuigen
  • 6 maanden garantie
  • Diverse uitvoeringen
  • Direct leverbaar
  • Scherp geprijsd
Prijs vanaf: 
€ 13.850,00

Tabgroep

Actuele voorraad
Informatie

BLOM-DSW heeft altijd meerdere Iveco Daily bedrijfswagens op voorraad voor directe levering. Deze bestelwagens en chassis cabines zijn voorzien van een goede uitrusting en zijn altijd scherp geprijsd. Wij kunnen deze voertuigen binnen twee weken geheel bedrijfsklaar afleveren. Dus heeft u in verband met bijvoorbeeld een schadegeval of snelle uitbreiding van uw wagenpark direct een nieuw voertuig nodig, neem dan contact met ons op.

Opbouwmogelijkheden

BLOM-DSW kan uw Iveco Daily geheel naar wens afleveren met bijvoorbeeld een laadruimtebetimmering, isolatie, koeling, imperiaal of carrosserie. Wij werken samen met professionele bedrijven met elk hun eigen specialisme. Zo bent u verzekerd van het beste product voor uw bedrijfswagen.

Iveco Used Plus

Naast onze voorraad nieuwe bedrijfswagens bieden wij tevens een grote selectie van jong gebruikte Iveco Daily bedrijfswagens aan. Deze voertuigen zijn veelal afkomstig van de Iveco importeur. Deze voertuigen worden door ons technisch gecontroleerd en voorzien van een grote beurt en apk. Daarnaast krijgt u zes maanden Iveco aandrijfgarantie op de bedrijfsauto.

Heeft u interesse in een van onze voorraad voertuigen, neem dan contact met ons op via salessupport@blomdsw.nl

Financial Lease

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van een Financial Lease voor uw gebruikte Iveco Daily. In samenwerking met Iveco Capital, de leasemaatschappij van Iveco, kunnen wij u een scherp aanbod doen voor de financiering van uw Iveco Used bedrijfsvoertuig.

Wat zijn de mogelijkheden voor een financiering?

U krijgt bij Iveco Capital de mogelijkheid om te kiezen uit een looptijd van 12 tot 72 maanden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om een aanbetaling te doen, zodat uw maandlast daalt. Wilt u meer informatie over een financiering bij Iveco Capital, neem dan direct contact met ons op.